.

.

2006 s Silver Dovadă trimestrul 25 Cents Nevada Coin. De la set de mentă deschisă 25 de cenți, clasificat de vânzător o oarecare uzură.

2006 s Silver Dovadă trimestrul 25 Cents Nevada Coin. De la set de mentă deschisă 25 de cenți, clasificat de vânzător o oarecare

Valorarea produselor de bază:

RON 2.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Nu -l cheltui ca un sfert obișnuit. Nu -l cheltui ca un sfert obișnuit. Nevada (/ nɪˈvædə/ niv-ad-ə; spaniolă : [neˈβaða]) este un stat în regiunea de vest a Statelor Unite. [5] Este mărginit de Oregon la nord -vest, Idaho, la nord -est, California, la vest, Arizona, la sud -est și Utah, la est. Nevada este cel de-al 7-lea cel mai extins, cel de-al 32-lea cel mai populat, iar cel de-al 9-lea cel mai populat din statele americane. Aproape trei sferturi din oamenii din Nevada trăiesc în județul Clark, care conține zona metropolitană din Las Vegas-Paradise, [6] incluzând trei dintre cele mai mari patru orașe încorporate ale statului. [7] Capitala Nevada este Carson City, în timp ce cel mai mare oraș este Las Vegas. Nevada este cunoscută oficial drept „statul de argint” din cauza importanței argintului pentru istoria și economia sa. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de „statul născut de luptă”, deoarece a obținut starea de stat în timpul războiului civil (cuvintele „Bătălie născută” apar și pe steagul său de stat); ca „statul de salvie”, pentru planta autohtonă cu același nume; și ca „statul înțelept”. [8] Numele înseamnă „zăpadă” în spaniolă, referindu -se la mica suprapunere a Nevada cu zona de munte Sierra Nevada; Cu toate acestea, restul Nevada este în mare parte deșert și semi-arid, o mare parte din acesta în marele bazin. Zonele de la sud de Marele Bazin se află în deșertul Mojave, în timp ce Lacul Tahoe și Sierra Nevada se află la marginea vestică. Aproximativ 86% din terenul statului este gestionat de diverse jurisdicții ale guvernului federal al SUA, atât civil, cât și militar. [9].

Principalele caracteristici

Alegerea clientului