.

.

2005 с pia 10 rubles monedă monedă comemorativă care sărbătorește „Orașele antice din Rusia-Kazan”. Capitala tatarului Rusiei. 10 ruble clasificate de vânzător. Stare circulată

2005 с pia 10 rubles monedă monedă comemorativă care sărbătorește „Orașele antice din Rusia-Kazan”. Capitala tatarului Rusiei.

Valorarea produselor de bază:

RON 21.32
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Kazan are o istorie lungă, fiind capitala Khanatului din Kazan și mai târziu a devenit parte a Rusiei după ce a fost cucerită de Ivan cel Teribil în secolul al XVI -lea. Orașul a fost grav deteriorat în timpul rebeliunii lui Pugachev în secolul al XVIII -lea, dar ulterior a fost reconstruită sub Catherine cel Mare. În secolul XX, Kazan a devenit capitala Republicii Socialiste Sovietice Autonome. Kazan a devenit capitala Khanatului din Kazan și a fost cucerită de Ivan cel Teribil în secolul al XVI -lea, devenind o parte a Rusiei. Kazan are o istorie lungă, fiind capitala Khanatului din Kazan și mai târziu a devenit parte a Rusiei după ce a fost cucerită de Ivan cel Teribil în secolul al XVI -lea. Orașul a fost grav deteriorat în timpul rebeliunii lui Pugachev în secolul al XVIII -lea, dar ulterior a fost reconstruită sub Catherine cel Mare. În secolul XX, Kazan a devenit capitala Republicii Socialiste Sovietice Autonome. Kazan a devenit capitala Khanatului din Kazan și a fost cucerită de Ivan cel Teribil în secolul al XVI -lea, devenind o parte a Rusiei. Kazan este un oraș situat în Republica Tatarstan, Rusia. Este situat la confluența râurilor Volga și Kazanka și are o suprafață de 425,3 kilometri pătrați și o populație de peste 1,3 milioane de oameni. Kazan are o istorie lungă, fiind capitala Khanatului din Kazan și mai târziu a devenit parte a Rusiei după ce a fost cucerită de Ivan cel Teribil în secolul al XVI -lea. Orașul a fost grav deteriorat în timpul rebeliunii lui Pugachev în secolul al XVIII -lea, dar ulterior a fost reconstruită sub Catherine cel Mare. În secolul XX, Kazan a devenit capitala Republicii Socialiste Sovietice Autonome, iar după dizolvarea Uniunii Sovietice, a rămas capitala Republicii Tatarstan. Astăzi, Kazan este un centru major industrial, cultural și religios din Rusia și este cunoscut pentru amestecul său de culturi tătară și rusești. Este, de asemenea, o destinație turistică populară, cu peste 2,1 milioane de turiști care vizitează orașul în 2015, iar Kazan Kremlin, un patrimoniu mondial, primind 1,5 milioane de vizitatori. Kazan a fost desemnat „a treia capitală a Rusiei” și „capitala sportivă a Rusiei”.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului