.

.

B-1313 mașină de spălat automată din oțel inoxidabil pentru consumatori și comerciali Cafenea Bar pentru Bar Pub Restaurant Hotel cafea lapte ceai ceașcă

B-1313 mașină de spălat automată din oțel inoxidabil pentru consumatori și comerciali Cafenea Bar pentru Bar Pub Restaurant

Valorarea produselor de bază:

RON 163.37
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Suport practic pentru pahare, suportul hexagonal pentru pahare este frumos și ferm, care poate așeza eficient cupele și poate asigura curățarea eficientă a cupelor. Mașina de spălat pahare este un instrument indispensabil în bucătărie. Poate clăti rapid reziduurile de lapte din cana de lapte, economisind timp și efort și aducându-vă multă comoditate. Comoditatea de curent de apă cu mai multe unghiuri de cap, cu mai multe unghiuri de duză de curățare, în mod eficient de ceașcă, convenabil și practic. Această mașină automată de spălat pahare este versatilă și versatilă. Este un bun ajutor pentru baruri, pub-uri, cafenele, magazine de ceai lapte, restaurante, hoteluri, etc. Ușor de utilizat, în general, puteți utiliza presiunea apei de la robinet pentru curățare. Puneți gura cupei în jos și apăsați ușor fundul cupei pentru a pulveriza automat apă pentru curățare. După curățarea Cupei, scoateți Cupa și opriți pulverizarea apei. Curățarea este completă. Specificație : Stare : 100% Nou Tip De Articol : Șaibă De Cupă Model : B-1313 Material : Oțel Inoxidabil Diametrul Bazei Supapei : Aprox. 20mm / 0.8 in diametrul furtunului de admisie și evacuare : aprox. 20mm / 0.8 în diametru cap de spălare : aprox. 110mm / 4.3 in deschidere gaura dimensiune : aprox. 22mm / 0.9 în distanță de marginea barei : aprox. 60mm / 2.4 în dimensiunea produsului (lungime x Lățime x Grosime) : Aprox. 141 x 132 x 42 mm / 5,6 x 5,2 x 1,7 in filet : G1 / 2in filet masculin sursa de alimentare : presiunea apei de la robinet în sine Mod de instalare : contor de bare orificiu de deschidere încorporat Aplicație : Potrivit pentru spălarea la presiune înaltă a ceștilor în casă, restaurant, bar, Magazin de ceai, cafenea etc. Greutate : Aprox. Metoda de instalare 1216g / 42.9 oz Cup Cleaner : la fel ca instalarea unui robinet acasă, deschideți gaura de 22 mm pe marginea chiuvetei. Instalați pe marginea chiuvetei, baza șaibei cupei este plasată în slot și conectați conducta de admisie a apei de 20 mm. Apa spălată curge direct în chiuveta de apă. Lista de pachete : 1 x șaibă ceașcă 1 x Garnitură Notă : 1. Vă rugăm să permiteți o eroare de 0-2 cm din cauza măsurării manuale. Mulțumesc pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate la fel, culoarea articolului afișată în fotografii poate fi ușor diferită de obiectul real. Vă rugăm să luați cel real ca standard.

Principalele caracteristici

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cup Washer
Model:
B-1313
Material:
Stainless Steel
Valve Base Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Inlet and Outlet Hose Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Washing Head Diameter:
Approx. 110mm / 4.3in
Opening Hole Size:
Approx. 22mm / 0.9in
Distance from the Bar Edge:
Approx. 60mm / 2.4in
Product Size (Length x Width x Thickness):
Approx. 141 x 132 x 42 mm / 5.6 x 5.2 x 1.7 in
Thread:
G1/2in Male Thread
Power Source:
The pressure of the tap water itself
Installation Way:
Bar counter opening hole embedded
Application:
Suitable for high-pressure washing of cups in home, restaurant, bar, tea shop, coffee shop, etc.
Weight:
Approx. 1216g / 42.9oz
Cup Cleaner Installation Method:
Just like installing a faucet at home, open 22mm hole on the edge of the sink. Install on the edge of the sink, the base of the cup washer is placed in the slot, and connect 20mm water inlet pipe. The washed water flows directly into the water sink. :
Package List:
1 x Cup Washer :
1 x Gasket :
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alegerea clientului