.

.

MFX Design Biker Baby Blond Bumper autocolant Decal Toolbox autocolant Decal Laptop autocolant Decal vinil-fabricat în SUA 5.5 in. X 5 în.

MFX Design Biker Baby Blond Bumper autocolant Decal Toolbox autocolant Decal Laptop autocolant Decal vinil-fabricat în SUA

Valorarea produselor de bază:

RON 1.67
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Aproximativ Dimensiune : 5.5 in. X 5 în. Toate comenzile de autocolante sunt tipărite digital în culori complete pentru o grafică vibrantă. Impermeabil, rezistent la UV și ușor de aplicat. Decalcomaniile noastre sunt făcute să dureze. Folosim materiale și cerneluri de cea mai înaltă calitate disponibile. Se lipeste pe aproape orice suprafață plană sau curbată. Garantat să dureze ani de zile. Fabricat în SUA. Aproximativ Dimensiune : 5.5 in. X 5 în. Toate comenzile de autocolante sunt tipărite digital în culori complete pentru o grafică vibrantă. Impermeabil, rezistent la UV și ușor de aplicat. Decalcomaniile noastre sunt făcute să dureze. Folosim materiale și cerneluri de cea mai înaltă calitate disponibile. Se lipeste pe aproape orice suprafață plană sau curbată. Garantat să dureze ani de zile. Fabricat în SUA. Decalcomaniile sunt imprimate la rezoluție înaltă pentru a capta fiecare detaliu al imaginii. Autocolantele sunt acoperite cu un laminat UV Protector care le face super durabile și rezistente la decolorare și apă. În funcție de condiții, autocolantele sunt rezistente la decolorare timp de 3 până la 5 ani. Autocolantele se vor lipi pe aproape orice suprafață plată sau curbată.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului