.

.

Minimalist B & W Kansas Wichita Circle Harta, decor de casă Joyride, placă de lemn încadrată pentru căminul Joyride, 11,25 x11.25 Proiectat pentru a decora acasă, exprimă -ți stilul.

Minimalist B & W Kansas Wichita Circle Harta, decor de casă Joyride, placă de lemn încadrată pentru căminul Joyride, 11,25

Valorarea produselor de bază:

RON 2.33
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Ușor de agățat pe perete sau așezat pe o masă, birou sau manta. Cerneala ecologică, pe bază de apă, oferă o culoare și dimensiune frumoase. Confecționat din fibre de lemn comprimate upcicate. Flush se montează pe perete. Tipărit și ambalat cu grijă în SUA. Ușor de agățat pe perete sau așezat pe o masă, birou sau manta. Cerneala ecologică, pe bază de apă, oferă o culoare și dimensiune frumoase. Confecționat din fibre de lemn comprimate upcicate. Flush se montează pe perete. Tipărit și ambalat cu grijă în SUA. Plăcile din lemn sunt peste tot și atât de versatile. Sunt ușor de agățat pe perete sau de a susține. Frumoasa textură a lemnului și vibrația de cerneală sunt o împerechere excelentă. Cerneala noastră ecologică, pe bază de apă, oferă o culoare și dimensiune frumoase, iar toate plăcile noastre din lemn sunt confecționate din fibre de lemn comprimate cu upcic. Tipărit și ambalat în SUA. Exprima-te!.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului