.

.

Cupa pernă confortabilă cu 5 găuri - așa cum se vede la televizor-cel mai bun suport pentru pahare din lume! Păstrați băuturile aproape și ferite de scurgeri. Utilizați oriunde-canapea, podea, pat, peșteră om, mașină, RV, parc, plajă și multe altele!

Cupa pernă confortabilă cu 5 găuri - așa cum se vede la televizor-cel mai bun suport pentru pahare din lume! Păstrați băuturile

Valorarea produselor de bază:

RON 47.99
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Găurile pentru pahare se extind pentru a se potrivi majorității cupelor și cănilor!. Spuma izolatoare de la compania de transport auto menține băuturile calde sau reci mai mult timp!. Păstrați obiectele mici, cum ar fi gustări, ochelari de citit, telecomenzi tv și controlere de jocuri, toate într-un singur loc convenabil. Partea inferioară rezistentă la alunecare/alunecare. Capac ușor de curățat ușor de curățat (poate fi, de asemenea, îndepărtat). Afacere de familie cu sediul în SUA, deținută de familie. V-ați săturat să vă vărsați băutura? Masuta de cafea MIA sau pur și simplu prea departe? Problema rezolvată cu perna confortabilă Cupa! Perna confortabilă pentru cupă este cel mai bun suport pentru cupă din lume. Secretul este spuma din interior care se extinde și se adaptează pentru a se potrivi aproape dimensiunii sau stilului de ceașcă/cană. Această spumă izolează, de asemenea, pentru a vă menține băuturile calde sau reci mai mult timp. Acest "caddy of convenience" este, de asemenea, excelent pentru a stoca alte elemente esențiale mici, cum ar fi gustări, ochelari de citit, telecomenzi și multe altele. Fie acasă, fie în deplasare, poate fi peste tot.. pe canapea, în vehicul/RV, în pat, în parc, pe plajă și multe altele. Capacele ușor de curățat, ștergătoare și detașabile, fac curățarea rapidă. În plus, fundul antiderapant/glisant vă ajută să îl păstrați exact acolo unde doriți să fie : ) este locul în care băuturile dvs. vor să meargă! Este ceașca pernă confortabilă!.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului