.

.

GVIEWIN Proiectat pentru iPhone 13 Case de 6,1 inci, cu protector cu ecran de sticlă temperat + lentile pentru cameră Protector Clear Flower Moale și flexibil Floral Floral Cover (Magnolia/White)

GVIEWIN Proiectat pentru iPhone 13 Case de 6,1 inci, cu protector cu ecran de sticlă temperat + lentile pentru cameră Protector

Valorarea produselor de bază:

RON 2.67
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

[Compatibil cu carcasa i Phone 13] GViewin [3 în 1] carcasă este compatibilă doar cu i Phone 13 (6,1 inch, versiunea 2021). Declarațiile precise asigură accesul ușor la toate butoanele, porturile, difuzorul, camera și alte deschideri. [Modele florale șic și de lungă durată] Designul clar și elegant de flori permite să prezinte culoarea originală a telefonului fără a pierde moda. Realizate cu o tehnică de imprimare unică, aceste modele nu se vor freca, se estompează sau se aruncă. [Sockproof și șobolan-rezistent] făcut din TPU rezistent la impact și flexibil, această carcasă de protecție protejează telefonul mobil împotriva zgârieturilor și a denivelărilor fără a adăuga vrac. Marginile ridicate păstrează ecranul și camera ridicată pentru a preveni zgârieturile de suprafață. [Ușor și fără îngălbește] Carcasa subțire și subțire asigură portabilitatea ușoară. Este drăguț, plăcut de atins. Folosind materiale de înaltă calitate, acest caz este realizat pentru a preveni îngălbenirea. [Compatibil pe scară largă] Această carcasă de protecție compatibilă cu i Phone 13 acceptă, de asemenea, încărcarea wireless și suporturi de inel de telefon mobil. Orice achiziții cu noi sunt susținute de calitatea de asigurare și de servicii pentru clienți 24/7. Protectie pentru ecran. Protectie pentru ecran.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului