.

.

Casetego compatibil cu Galaxy A51 5g caz, florale trei straturi grele robust rezistent la șocuri corp complet caz de protecție pentru Samsung Galaxy A51 5G,Floare Albastră.

Casetego compatibil cu Galaxy A51 5g caz, florale trei straturi grele robust rezistent la șocuri corp complet caz de protecție

Valorarea produselor de bază:

RON 13.32
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Special conceput pentru Samsung Galaxy A51 5 G. vă rugăm să rețineți : acest caz vine fără un protector de ecran. Designul floral de flori colorate este elaborat selectat pentru fete și femei, face telefonul plin de farmec și la modă. Design 3 în 1 : capac din spate din plastic + bara de protecție din plastic + cadru interior din silicon Protejați-vă telefonul de protecția împotriva căderii și zgârieturilor. Protecția ecranului și a camerei : buza ridicată pentru ecran și obiectiv vă va proteja ecranul și camera. Tăiere și design Precise : acces ușor la toate porturile, senzorii, difuzoarele, camerele și toate caracteristicile. Design hibrid 3 în 1 această carcasă rezistentă la șocuri 3 în 1 este realizată din PC dur acoperit cu silicon moale. O carcasă interioară din silicon moale se prinde strâns de telefon în timp ce absoarbe șocurile și denivelările. Carcasa simplă din policarbonat cu Design snap-on asigură perfect dispozitivul și acces ușor la toate butoanele, senzorii și porturile. Pachet : 1x Casetego caz pentru Samsung Galaxy A51 5 G vă rugăm să rețineți : accesoriu numai, telefonul nu este inclus cum se instalează? 1.Puneți telefonul în interiorul carcasei stratului de silicon. 2.Puneți carcasa stratului de silicon în capacul din spate 3.Fixați bara de protecție din plastic pe capacul din spate din silicon.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului