.

.

Cataku din lemn rack drăguțe Ieșuri de iută cu mânere și fermoar pungi de iută pentru cumpărături de buzunar pentru cumpărături pentru buzunar pungi de burlap Saci de cadouri pentru călătorii în aer liber picnic 17 x 13 (l x h)

Cataku din lemn rack drăguțe Ieșuri de iută cu mânere și fermoar pungi de iută pentru cumpărături de buzunar pentru cumpărături

Valorarea produselor de bază:

RON 27.99
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

【Memento de mărime】 Capacitate mică sau mare, foarte practică. Patru dimensiuni din care să alegeți. Folosiți pentru o geantă pentru femei casual sau pungi cadou/geantă de mireasă/geantă de plajă. Vă sugerăm să ne uităm la dimensiunea noastră din geanta noastră de iută pentru a cumpăra. 【Material reutilizabil】 Această pungă de iută este confecționată din țesătură de iută, care este mai ecologică și mai durabilă decât gențile obișnuite. Manoperă rafinată, aspect simplu și elegant. Buzunarul frontal este confecționat din pânză din poliester cu un design tipărit, pentru a -l face mai texturat. 【Închidere cu fermoar】 Buzunarele mari și buzunarele din față sunt echipate cu fermoare pentru a împiedica căderea obiectelor. Puteți pune câteva articole precum umbrele, cupele termice în buzunar mare. Pentru buzunarul frontal, este perfect pentru articole mai mici, cum ar fi portofele, țesuturi, produse cosmetice, căști, etc. 【Interior laminat】 Această pungă alimentară reutilizabilă cu interior laminat, ușor de curățat. Nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca mărfurile din geantă să se ude când faceți cumpărături. V -am recomandat să vă spălați de mână, să vă agățați uscat, să nu înălbiți sau să vă aruncați. 【Design Art】 Deoarece modelele de pe fiecare geantă de iută sunt diferite, dacă nu vă plac modelele de pe geantă, există și alte modele rafinate în magazinul nostru, puteți alege alte modele și modele diferite, după cum doriți. Patru dimensiuni, vă rugăm să alegeți dimensiunea potrivită în funcție de nevoile dvs. 10 "x 10" x 7 "(l x h x w) 13" x 14 "x 7" (l x h x w) 12 "x 9" x 6 "(l x h x w) 17" x 13 " X 7 "(L X H X W) Reducerea utilizării pungilor de plastic de unică folosință Este o geantă excelentă pentru a adăuga la colecția dvs. de pungi reutilizabile care ajută la salvarea mediului nostru și a lumii noastre din tot plasticul pe care l -am folosit. Caracteristici ale pungilor de iută, aceste pungi de cumpărături proiectează cu mânere, fermoare, interior laminat, încăpător și robust, capacitate bună de încărcare a sarcinii. Forma și dimensiunea sunt bune pentru a deține o mulțime de tipuri diferite de articole. Mai multe utilizări perfecte pentru erori și pentru a face timp liber, fac cumpărăturile ușoare, potrivite pentru diferite ocazii, cum ar fi dușul de mireasă, ziua de naștere, nunțile, cumpărăturile, plajele, călătoriile, orice ieșiri zilnice.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului