.

.

Columbia bărbați Summertide Stretch scurt

Columbia bărbați Summertide Stretch scurt

Valorarea produselor de bază:

RON 46.65
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

100% poliester. Importate. Închidere cu șnur. Spălare La Mașină. OMNI-SHIELD : dă-i drumul. Încearcă să te murdărești. Spre deosebire de majoritatea celorlalte țesături, sistemul nostru unic Omni-SHIELD advanced water and stain repellency vă ajută să rămâneți curat și uscat rezistând absorbției lichidelor. OMNI-SHADE : Fii sigur și protejat. Omni-Shade blochează razele UVA și UVB pentru a ajuta la prevenirea arsurilor solare și a deteriorării pielii pe termen lung. Construcția strânsă din țesătură cu fire absorbante UV blochează întregul spectru de raze UV dăunătoare. Comfort STRETCH / REGULAR FIT : acești pantaloni scurți oferă o croială elegantă, cu o țesătură confortabilă din poliester stretch, care oferă uzură ușoară, uscare rapidă și confort pe tot parcursul zilei. Caracteristici la îndemână : născut pentru apă, veți descoperi caracteristici care includ două buzunare frontale, un buzunar de securitate internă, un buzunar din spate cu scurgere automată și un tiv reglabil cu cordon cu elastic în talie. Construit pentru a dura : atenția Columbia la detalii este ceea ce diferențiază îmbrăcămintea noastră de ceilalți. Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate, măiestrie expertă și cusături durabile. Acestea sunt pantaloni scurți de lungă durată de care vă veți bucura pentru anotimpurile viitoare. Acești pantaloni scurți ușor de montat vin într-un poliester durabil, cu uscare rapidă, cu protecție solară UPF 40 încorporată. De asemenea, au o rezistență avansată la pete și apă, permițându-vă să săriți în și din apă, rămânând curate, fără a fi nevoie să vă schimbați.

 Confecționați din țesătură rezistentă la pete, cu uscare rapidă și suficientă întindere, acești pantaloni scurți sunt pregătiți pentru toate aventurile tale de vară. Cu o talie elastică reglabilă, acestea includ două buzunare frontale, un buzunar de securitate, un buzunar din spate cu auto-scurgere.

 Columbia oferă aceste pantaloni scurți în mai multe culori și dimensiuni. Dimensiuni extinse disponibile. Potrivire Regulată. Pentru a vă asigura că dimensiunea pe care o alegeți este corectă, vă rugăm să consultați diagrama noastră de dimensionare. Pentru a găsi măsurarea taliei, măsurați în jurul taliei naturale.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului