.

.

Oțel profesional de honuire, magnetizat pentru siguranță, fără rugină, fără Plastic ieftin! Ascuțitorul de cuțite Noble are un mâner Oval pentru o prindere fermă și este construit pentru uz zilnic, Perfect pentru bucătari!

Oțel profesional de honuire, magnetizat pentru siguranță, fără rugină, fără Plastic ieftin! Ascuțitorul de cuțite Noble are

Valorarea produselor de bază:

RON 0.67
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Magnetizat astfel încât particulele mici de metal să nu devină aeriene sau ingerate. Fabricat din oțel carbon întărit pentru rezistență și durabilitate împotriva cuțitelor puternice. Cromat pentru prevenirea coroziunii și ruginii. Mânerul Oval permite o aderență robustă și fermă pentru un plus de siguranță. Greutate excelentă și senzație. Fără mânere din plastic sau oțel mai ieftin și mai moale. Mânerul de Designer adaugă clasă bucătăriei tale. Mașina De Spălat Vase. Lungime Completă : 15,25 Inci. Lungime Oțel : 10 Inci. Lungimea Mânerului : 5 Inci. Magnetizat pentru siguranță : în timp ce șlefuirea oțelurilor (denumite uneori oțeluri de ascuțit) realiniază marginea cuțitului pentru o tăietură mai ascuțită, acestea pot provoca, de asemenea, particule mici de metal din lama dvs. să devină aeriene. Tijele noastre de honuire sunt magnetizate pentru a preveni inhalarea acestor particule sau aterizarea pe alimentele din apropiere. Construite pentru a rezista de-a lungul anilor de utilizare : oțelurile de honuire Noble Home & Chef sunt fabricate din oțel carbon întărit de înaltă calitate. Fiecare material din cuțitul nostru a fost ales cu meticulozitate. Nu veți găsi mânere ieftine din plastic sau oțel moale și ieftin. Când îl țineți, greutatea dezvăluie imediat cât de solidă este construcția, iar designul adaugă clasă oricărei bucătării. Fără rugină : odată întărite, oțelurile noastre de șlefuire trec prin procesul nostru de placare cu crom, care previne rugina și coroziunea. Păstrează mai mult METAL pe marginea cuțitului : oțelurile pentru cuțite sunt concepute pentru a fi utilizate des, dar fără a scoate prea mult din metalul marginii cuțitului. Acest lucru este contrar ascuțitorilor de cuțite cu diamante sau ascuțitorilor de piatră umedă, care ar trebui folosiți cu moderație. (Mai multe detalii în descrierea produsului.). Se poate spăla mașina de spălat vase : deși nu este necesar să spălați oțelurile de șlefuit după fiecare utilizare, este recomandat să ștergeți oțelul stropit cu o cârpă umedă pentru a îndepărta particulele de metal. Pentru o curățare mai profundă, tija noastră de șlefuire este sigură pentru mașina de spălat vase!.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului