.

.

Stand de telefon mobil HTSRBAY, suport pentru telefon reglabil cu unghi de înălțime pentru suport pentru suport pentru tabletă pentru birou, compatibil cu iPad, iPhone, Smartphone Android, Nintendo Switch și mai multe dispozitive de 4-10 inci.

Stand de telefon mobil HTSRBAY, suport pentru telefon reglabil cu unghi de înălțime pentru suport pentru suport pentru tabletă

Valorarea produselor de bază:

RON 25.32
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Compatibilitatea universală : Standul telefonului mobil HTSRBAY este compatibil cu smartphone-uri și tablete de 4-10 inci i Pads și e-cititoare, cum ar fi i Phone 12 11 Pro XS Max XR X 6 6 S 7 8 Plus, i Pad Pro 11/ 10.5/ 9.7, i Pad 1/2 / 3/4, i Pad Mini 4 3 2, Microsoft Surface Pro Series, Samsung Galaxy Tab Series Sony, Moto, LG, Google Pixel, Nexus, Switch, Kindle, etc. (nu este potrivit pentru carcasă groasă, cum ar fi carcasa Otterbox.). Înălțimea și unghiul reglabil : Stand de telefon HTSRBAY pentru birou, înălțimea poate fi ușor reglată (7,1 "-9.9"), unghiul poate fi reglat de la 0 ° la 35 ° de mână. Un unghi de vizualizare și înălțime confortabil va ajuta la repararea posturii dvs. și la reducerea încordarea gâtului și a spatelui. Baza anti-alunecare protejată din cauciuc și stabilă anti-alunecare : Standul de telefon HTSRBAY are o placă de silicon anti-skid complet acoperită, care vă poate proteja maxim dispozitivul de orice zgârietură și diapozitive. Echipat cu o bară de asistență din aliaj ALU și o bază robustă pentru cea mai bună stabilitate. Baza este fabricată cu capac ABS, foaie de fier îngroșată și tampon de silicon care nu este alunecat. Design ușor de utilizat : Gaura de încărcare rezervată nu afectează încărcarea în timpul utilizării standului. *Firul de cravată ca cadou ajută la repararea cablului de încărcare la încărcare. Indiferent dacă așezați dispozitivul pe stand pe orizontală sau vertical, acesta nu va acoperi ecranul și puteți urmări în felul în care doriți. Garanție de 12 luni : La HTSRBay ne pasă cu adevărat de clienții noștri. Dacă aveți probleme cu produsele noastre sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat. Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va încerca cel mai bine să rezolve problema și să vă facă satisfăcut.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului