.

.

Tabletă de prevenire a sinuciderii cu semicolon TPU TPU Slim Cover Full Body Protective Cover cu suport pentru Mini6 (8.3in)

Tabletă de prevenire a sinuciderii cu semicolon TPU TPU Slim Cover Full Body Protective Cover cu suport pentru Mini6 (8.3in)

Valorarea produselor de bază:

RON 0.67
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Acest caz este confecționat din piele de înaltă calitate și durabilă+TPU, bine făcut, fără alunecare și foarte confortabil de reținut. Carcasa subțire și subțire se potrivește perfect cu dispozitivul dvs. fără a adăuga volan pe dispozitivul dvs., oferind o protecție excelentă, iar banda magnetică încorporată oferă funcții inteligente de somn și de trezire. Slotul de stilou încorporat face ușor să vă ridicați creionul oricând, oriunde, ușor de transportat și de utilizare, toate deschiderile, porturile și butoanele pot fi accesate fără a elimina carcasa, decupajele precise asigură că toate porturile sunt la locul lor. Design elegant de protecție de protecție Tri-fold Stand, poziții duble stand asigură o vizionare sau tastare confortabilă, cu o varietate de unghiuri de vizionare din care să alegi, ideale pentru utilizare zilnică, vizionarea emisiunilor TV acasă, studierea, biroul, întâlnirea, vacanța, călătoriile, etc. Faceți din acesta un cadou creativ pentru părinți, prieteni, frați, membri ai familiei pentru sărbători, este minunat!. Vă rugăm să verificați cu atenție dacă capacul de protecție este în concordanță cu modelul dispozitivului dvs. înainte de a cumpăra. Pentru un serviciu mai bun, dacă aveți întrebări în timpul utilizării capacului de protecție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului