.

.

Bucătărie lind 50pcs 1,5 carte inelă metal liber frunză liaf liant cu cataramă cu cataramă cu cataramă inele de legătură scrapbook schițe artizanat album foto bricolaj negru 38mm

Bucătărie lind 50pcs 1,5 carte inelă metal liber frunză liaf liant cu cataramă cu cataramă cu cataramă inele de legătură scrapbook

Valorarea produselor de bază:

RON 84.67
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Pachet : pachet de 50 pcs 1,5 "Inele de frunze negre libere, dimensiune : 3.0x38x45mm/0.1x1.5x1.8inch. Avantaj : confecționat din metal de înaltă calitate să reziste la o utilizare grea, o culoare de placare cu mai multe straturi, frumos și anti-rust, inele deschise deschise, inele deschise și închideți ușor și blocați pentru o securitate suplimentară. Funcție : Utilizați pentru tasta Clip Ring Gate, instalarea perdelei de duș sau a cărții cu frunze libere. Utilizare : Aceste inele de liant deschise pentru a ține material perforat. Rezervare de resturi, suport pentru eșantion sau alte articole cu frunze libere. Ușor de funcționat : trageți pentru a deschide și stoarce pentru a închide, ideal pentru fixarea oricărei dimensiuni de documente și taste și mostre. Pachet : pachet de 50 pcs 1,5 "Inele de frunze libere, dimensiune : 3.0x38x45mm/0.1x1.5x1.8inch. Avantaj : confecționat din metal de înaltă calitate poate rezista la uz greu, culoarea de placare cu mai multe straturi, frumoasa și anti-rust, inelele deschise și se închid ușor și se blochează pentru o securitate suplimentară. Funcție : Utilizați pentru tasta Clip Ring Gate, instalarea perdelei de duș sau a cărții de frunze libere. Utilizare : Aceste inele de liant se deschid pentru a ține material perforat. Utilizat pentru carte cu frunze libere, depunere memorii, inele cheie, rezervare de resturi, suport de probă sau alte articole cu frunze libere. Ușor de operat : trageți să vă deschideți și să vă strângeți pentru a închide, ideal pentru fixarea oricărei dimensiuni a stivei de documente și a tastelor și a mostrelor. Specificația produsului : Tip : Inele de frunze libere DIY Material : Metal Dimensiune : 3.0x38x45mm Culoare : Funcție neagră : Utilizare pentru tasta poarta inelului clip, instalarea perdelei de duș sau a cărții de frunze libere. Utilizare : aceste inele de liant deschise pentru a ține material perforat. Folosit pentru cartea cu frunze libere, depunerea memoriilor, inele cheie, rezervarea de resturi, suportul eșantionului sau alte articole cu frunze libere. Avantaj : confecționat din metal de înaltă calitate poate rezista la uz greu, culoarea de placare cu mai multe straturi, frumoasa și anti-rust, inelele deschise și se închid ușor și se blochează pentru o securitate suplimentară. Ușor de operat : trageți să vă deschideți și să vă strângeți pentru a închide, ideal pentru fixarea oricărei dimensiuni a stivei de documente și a tastelor și a mostrelor. Pachet : pachet de inele de frunze libere de 50 pc.

Principalele caracteristici

Type:
DIY Loose Leaf Rings
Material:
Metal
Size:
3.0x38x45mm
Color:
Black
Function:
Use For Clip Ring Gate Key, Installing Shower Curtain or Loose Leaf Book.
Use:
These Binder rings open to hold punched material. Used for loose-leaf book, memo filing, key rings, scrap booking, sample holder or other loose-leaf items.
Advantage:
Made of high quality metal can withstand heavy use, multi-layer plating color, beautiful and anti-rust, rings open and close easily and lock for extra security.
Easy to Operate:
Pull to open and squeeze to close, ideal for fastening any size document stack and keys and swatches.
Package:
Pack of 50pcs Loose Leaf Rings

Alegerea clientului