.

.

Olioliyou Hexagonal Speed ​​Agily Training Ring Un set de 6 inele, disponibil în culori roșii, galbene și albastre, utilizate pentru fotbal de fotbal agil și antrenament de salt vertical.

Olioliyou Hexagonal Speed ​​Agily Training Ring Un set de 6 inele, disponibil în culori roșii, galbene și albastre, utilizate

Valorarea produselor de bază:

RON 3.33
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

[Specificații] Un set de 6 inele hexagonale și 5 clipuri de conectare negre. Inelul agil are trei culori : roșu, galben și albastru. Fiecare inel are un diametru de 19,6 ". [Material] Inelul nostru agil hexagonal este confecționat din plastic ABS, cu o suprafață netedă, o duritate ridicată și o duritate ridicată. În comparație cu alte inele agile ieftine, are o calitate mai bună și este mai durabilă. [Asamblare ușoară] Manșonul nostru de inel agil este echipat cu clipuri de conectare care pot fi conectate cu ușurință între ele și pot fi aranjate în ordinea care vă place. De asemenea, potrivit pentru utilizare interioară : cum ar fi case și săli de sport. Vă poate stabili și rapid și rapid sistemul de instruire. [Angajament] Dacă întâlniți probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în timp util și vă vom oferi un răspuns satisfăcător. [Specificații ] Un set de 6 inele hexagonale și 5 clipuri de conectare negre. Inelul agil are trei culori : roșu, galben și albastru. Fiecare inel are un diametru de 19,6 ". [Material] Inelul nostru agil hexagonal este din plastic ABS, cu o suprafață netedă, o duritate ridicată și o duritate ridicată. În comparație cu alte inele Agile ieftine, acesta are o calitate mai bună și este mai durabilă. [Ansamblu ușor] Manșonul nostru de inel agil este echipat cu clipuri de conectare care pot fi conectate cu ușurință între ele și pot fi aranjate în ordinea dorită. [Utilizare pe scară largă] Această scară de antrenament nu este potrivită numai pentru uz în aer liber, cum ar fi curțile și parcurile. De asemenea, potrivit pentru utilizare interioară : cum ar fi case și săli de sport. Vă poate stabili cu ușurință și rapid sistemul de instruire. [Angajament] Dacă întâlniți probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în timp util și vă vom oferi un răspuns satisfăcător.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului