.

.

Îmi pare rău că am ratat apelul dvs. a fost pe cealaltă linie - cană de pescuit - ceașcă de cafea - Cadouri de pescuit - pescar - deține până la 11 oz - cuptor cu microunde și mașină de spălat vase - de GTR SOURCE corp.

Îmi pare rău că am ratat apelul dvs. a fost pe cealaltă linie - cană de pescuit - ceașcă de cafea - Cadouri de pescuit - pescar

Valorarea produselor de bază:

RON 18.65
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Cadou de pescuit amuzant. Bucurați-vă de fiecare moment și de fiecare înghițitură de cafea/ceai. Fă Pe Cineva Să Zâmbească Astăzi! (sau răsfățați-vă!). Aceste cani sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate. Cadou pentru Gag. Bucurați-vă de o dimineață relaxantă cu noua ceașcă de cafea ceramică preferată. Cadou pescar de la comanda. Același design imprimat pe ambele fețe; deține până la 11 oz. Cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase economisesc pentru confortul dvs. Cupa de pescuit pentru copii. Fără plumb. Expediate în ambalaje de protecție. Cutie de carton cu spumă. Ceașcă unică de cafea de pescuit. Nimic nu se compară cu prima ceașcă de cafea de dimineață. Câteva înghițituri din lucrurile magice aromatice mai târziu și ești brusc treaz și motivat să-ți abordezi ziua cu capul înainte. Este cu adevărat cel mai bun. Aceasta este cana perfectă pentru a-ți începe dimineața și pentru a te menține pe tot parcursul zilei. Zilele bune încep cu cafea, Bucurați-vă de fiecare moment și de fiecare înghițitură de cafea/ceai. Unic ilustrat și imprimate pe ambele fețe, deține până la 11oz. Nu e nimic destul ca mirosul de cafea proaspătă preparată primul lucru în dimineața. Indiferent dacă vă place un pic de cofeină sau preferați o ceașcă calmă de ceai, o cană este primul lucru de care veți avea nevoie. Această cană este un cadou minunat pentru prietenii, familia și colegii dvs. de ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței și multe altele. Această cană este cadoul perfect dacă sunteți în căutarea unei căni de cafea robuste bine făcute, cu un design special și o capacitate mare. Dimensiunea perfectă pentru a vă bucura de băutura de dimineață. Această cană este cadoul perfect pentru cei dragi. Fără plumb și mașină de spălat vase și cuptor cu microunde salvați.

Principalele caracteristici

Alegerea clientului