.

.

4gb echipa CF card de memorie de înaltă performanță 133x pentru Panasonic rece împușcat PVDC1080 PV-DC1080 PVDC1580. Acest Card vine cu.

4gb echipa CF card de memorie de înaltă performanță 133x pentru Panasonic rece împușcat PVDC1080 PV-DC1080 PVDC1580. Acest

Valorarea produselor de bază:

RON 52.35
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

4gb echipa de înaltă performanță 133x. stochează date, muzică, imagini și fișiere video. Compatibil cu ATA. Modul de funcționare complet IDE. Suportă operațiuni la 3.3 V / 5 V. " memoria Compact Flash (CF) este un produs care nu cade niciodată. Chiar și atunci când multe alte carduri de memorie mini și micro sunt disponibile pe piață, cardul CF poate rămâne în continuare pe piață pentru capacitatea sa ridicată și performanța excelentă. De fapt, cardul CF este încă cea mai bună alegere pentru multe camere SLR digitale de nivel înalt și PC-uri de calitate industrială. Cu toate acestea, viteza de citire/scriere a datelor și capacitatea cardurilor CF tradiționale nu sunt în măsură să îndeplinească nevoile camerelor SLR digitale moderne, deoarece performanța camerelor SLR de nivel înalt va fi redusă atunci când viteza de citire/scriere a datelor cardurilor de memorie nu este suficient de rapidă. Prin urmare, Team introduce cardul Team CF Super-speed adaptat pentru camerele SLR digitale de nivel înalt. Viteza sa super de citire/scriere a datelor poate face acțiunea camerei și stocarea imaginii mai lină pentru a afișa performanța generală a camerelor SLR digitale de nivel înalt și pentru a permite utilizatorilor să înregistreze momentele prețioase într-o clipă. Cu o gamă largă de opțiuni de capacitate : 128 MB, 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB și 16 GB, utilizatorii pot găsi întotdeauna cea mai potrivită pentru ei. Echipa livrează produse remarcabile consumatorilor cu tehnologia sa excelentă.Respectă specificațiile Compact Flash".

Principalele caracteristici

Alegerea clientului